Kruche ciasteczka przekładane dżemem. Bezglutenowe
Dziś Mikołaj, a więc spieszę z przepisem, który z tej okazji może się przydać. Kruche ciasteczka przekładane dżemem wiśniowym lub marmoladą. Pyszne! (więcej…)
Przepisy bezmleczne, dla osób uczulonych lub nie tolerujących mleka krowiego i innych zwierzęcych. Zazwyczaj w przepisach zastępuję mleko krowie roślinnym.
Dziś Mikołaj, a więc spieszę z przepisem, który z tej okazji może się przydać. Kruche ciasteczka przekładane dżemem wiśniowym lub marmoladą. Pyszne! (więcej…)
Te bułeczki dyniowe to istne szaleństwo! Na moim Instagramie przepis zapisało sobie aż ok. 100 osób! Nie mogłam nie opublikować go również i tutaj. Zapraszam! (więcej…)
Ciasto dyniowe z kremem kawowym to moja propozycja na chłodne jesienne wieczory z kubkiem kawy czy herbaty lub na rodzinne przyjęcie. Sprawdzi się zarówno jako ciasto na co dzień, jak i odświętny tort.
Dziś wpis z pomysłem na szybki rodzinny obiad składający się dwóch dań, który zrobisz w pół godziny, a także test sprzętu kuchennego – garnków i patelni marki Valdinox z kolekcji Valdinox Prime.
Sezon na jagody już dobiega końca, ale mam nadzieję, że jeszcze zdążycie skorzystać z tego przepisu, Zawsze można przecież użyć borówek czy innych owoców. Zapraszam na jagodzianki bezglutenowe i wegańskie. Niebo w gębie! (więcej…)
Dziś zapraszam na nowy przepis z wykorzystaniem cukinii. Placki z cukinii i ciecierzycy. Pyszne i bardzo proste do wykonania.