Nicpoń w kuchni to nie tylko blog z przepisami, przynajmniej takie jest moje zamierzenie. Chciałabym dać Wam wartościowe teksty, które Was zainteresują lub/i będą wspierać w problemach związanych z alergią i nietolerancją. W tym miejscu będę umieszczać artykuły, które mogą Cię zainteresować. Mam trochę pomysłów i mam nadzieję, że będą dla Ciebie ciekawe i pomocne. Planuję poruszyć takie tematy jak:

Alergia

Atopowe zapalenie skóry

Dieta w AZS

Zdrowe odżywianie

Porady dietetyczne

ale również relacje z warsztatów i wydarzeń w których uczestniczę.

 

Zaproponuj jakiś temat, o którym chciałbyś/chciałabyś poczytać na moim blogu?

Zapraszam do czytania!

(Visited 415 times, 1 visits today)

 

 

KURS Z HODOWANIA ZAKWASU I PIECZENIA CHLEBA BEZ GLUTENU

Chcesz się nauczyć jak wyhodować silny i aktywny zakwas bezglutenowy i piec na nim pyszny, mięciutki chleb z chrupiącą skórką lub inne, nietuzinkowe wypieki?

Zapisz się na mój MINI KURS!

Więcej szczegółów i zapisy tutaj: KURS NICPONIA

KIEDY JUŻ BĘDZIESZ MIEĆ ZAKWAS< PRZYDADZĄ CI SIĘ PRZEPISY Z JEGO WYKORZYSTANIEM:

Wypieki na zakwasie bez glutenu

———————————————————-

Jeśli podobał Ci się ten wpis to duża szansa, że kolejne również Cię zainteresują.

Polub Nicponia na Facebooku i Insta, by nie przegapić nowości:

Pobierz prezent: >> Zapisz się po prezent

  • Darmowe checklisty z produktami, które są niezbędne w kuchni bez glutenu i alergenów oraz seria mailów ze wskazówkami, dzięki którym zobaczysz, że dieta bezglutenowa i bez nabiału i jajek nie jest wcale trudna!

Odwiedź mój >> SKLEP

Znajdziesz tam moje najlepsze zdjęcia w formie wydruków lub cyfrowej, do powieszenia na ścianie np w kuchni, jadalni czy w restauracji i ebook:

ZDROWE ŚNIADANIA bez glutenu, mleka, jajek i białego cukru.

Kupując moje produkty, pomagasz w rozwoju nicponiowego bloga.

Możesz również zostać PATRONEM bloga i tak pomóc w jego rozwoju. Kliknij w zdjęcie poniżej by zobaczyć jakie bonusy Cię czekają w zamian za wsparcie. 🙂

 

Dziękuję Ci za odwiedziny bloga. Zapraszam ponownie! 🙂

Udostępnij: